JEUGDCORNER

Winmau World Champion 2015, Justin van Tergouw

Justin van Tergouw heeft zijn revanche. Hij verloo afgelopen woensdag nog in de halve finale van het BDO World Youth Championship van zijn tegenstandere in de Winmau World Masters finale, Joshua Richardsone, vandaag op het grote podium van de Winmau World Masters zette hij orde op zaken. In de finale was hij dit keer een maatje te groot voor Joshau die ondanks dat hij met 2-0 voor kwam  roch onder de druk bezweek en het dartgeweld van Justin bezweek.

De volgende vier legs kreeg Richardson geen poot meer aan de grond mede door de trefzekerheid op de triples van Justin die daarmee deze zege en de titel claimde en in Hull werd gekroond tot Winmau World Masters 2015 Boys.

Van Tergouw is niet de eerste Nederlander die deze mooie titel op zijn naam weet te schrijven. Colin Roelofs (2014), Jeffrey de Zwaan (2012), Jimmy Hendriks (2011), Maarten Pape (2006) en Jonny Nijs (2005) gingen hem voor.

De finale van het meisjestoernooi tussen Danielle Ashton en Rebecca Graham werd met 4-1 gewonnen door de Engelse Danielle Ashton

 

Foto © Evert Zomer

error: © Prodarts Europe - the Netherlands