WDF/BDO

Wesley Harms krijgt loon naar werken

De organisatoren van de Zuiderduin Masters hebben vandaag 1 van de 3 nog beschikbare wildcards toegekend aan de Noordhollandse dartsspeler Wesley Harms.
Na het debuut van Wesley vorig jaar op het grote podium van de Zuiderduin Masters, als winnaar van het Champions League of Darts toernooi, heeft deze talentvolle speler de sprong gemaakt naar het grote internationale circuit.

En niet zonder succes want de nieuwkomer in het internationale darts circuit wist zich op basis van behaalde prestaties rechtstreeks te plaatsen voor het Lakeside World Professional Darts Championship.

Inzet moet je belonen is de mening van de organisatie. Het Zuiderduin Masters startbewijs voor de darter uit Barsingerhorn is dan ook dik verdiend.

In totaal zijn er nu nog 3 open plaatsen voor het herentoernooi. De NDB geeft eind van de maand nog 1 wildcard uit en twee liggen er nog voor de promotors.Voor een compleet overzicht van de tot nu toe uitgenodigde spelers of het reserveren van kaarten kunt kijken op de website van de Zuiderduin Masters, www.zuiderduinmasters.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands