WDF/BDO

Weer valt Geert De Vos met zijn neus in de boter

Voor Geert De Vos uit het Belgische Aalst kan dit jaar niet meer stuk. Plaatste hij zich eerst op eigen kracht voor de Lakeside en werd daarmee na zeven jaar weer de eerste Belg die dit huzarenstukje voor elkaar wist te boksen. Vandaag kreeg hij er nog een cadeautje bij. Voor de tweede keer zelfs zo vlak voor zijn verjaardag.

Geert werd in 2008 ook al verrast. Precies een dag voor zijn 27ste verjaardag ontving hij van de Zuiderduin Masters organisatie een wildcard. Nu enkele weken voor zijn 30ste verjaardag kreeg Geert wederom een mooi cadeau. Aan hem is namelijk de laatste beschikbare wildcard voor de Zuiderduin Masters overhandigd.

Op basis van zijn prestaties in de afgelopen periode is hem deze wildcard toegekend. Geert is namelijk sinds zijn debuut op het Zuiderduin Masters podium in 2008  een heel eind gestegen op de wereldranking en ook was hij met het Belgische nationale team zeer succesvol tijdens de Europe Cup en World Cup.

Mede door zijn goede seizoen heeft Geert er voor gezorgd dat er na zeven jaar weer eens een Belgische speler aan de Lakeside World Pro mag deelnemen en geldt Geert momenteel wel als de beste speler van het Belgische dartscircuit.

Met het uitgeven van deze laatste wildcard is het deelnemersveld voor het Zuiderduin Master herentoernooi compleet. Op woensdag 16 november de loting worden voltrokken.

Voor een overzicht van alle deelnemers, en/of het reserveren van kaarten of een hotelarrnegement kunt u tercht op de website van de Zuiderduin Masters; www.zuiderduinmasters.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands