WDF/BDO

Weer geen wereld titel voor Deta Hedman zij verliest in de 1e ronde van Casey Gallagher.

Deta Hedman zal ook dit jaar geen wereldkampioen worden, want deze middag werd zij al in de 1e ronde uitgeschakeld door haar landgenoot de 21 jarige Casey Gallagher. Vorig jaar wist Hedman ook al niet die felbegeerde wereldtitel te winnen toen verloor ze van Trina Gulliver in de finale. Dit maal was het Casey Gallagher die haar al in de 1e ronde in de weg stond het werd 1-2 (2-3,0-3)

Hedman kwam op een comfortabele voorsprong van 1-0 in sets en 2-0 in legs in de 2e set, maar vergat een ding werkelijk te doen namelijk haar  5 match darts die zei kreeg te verzilveren. Casey Gallagher rook bloed en kwam terug in de 2e set naar een 2-2 in legs en wist zelfs de 2e set te winnen met 3-2. Gallagher ging in de 3e set vrolijk verder met uitstekend darts te spelen. Hedman kon niet meer volgen en zag zelfs haar tegenstandster Gallagher uitlopen naar een 2-0 voorsprong in die 3e set. Mede door een maximale score van 180 was het ook Casey die haar eerste Match dart kreeg, maar wist deze niet te verzilveren. Maar uiteindelijk was het de 4e match dart die wel raak was en zo voor een gigantische verassing zorg in het dames toernooi van Lakeside 2017.

Door dit verlies blijft de grootste dartspeelster die het dames darts kent Deta Hedman zonder wereldtitel zitten. Je hebt soms sport mensen die alles weten te winnen maar net die ene grote titel nooit weten binnen te halen, er zijn helaas voorbeelden genoeg om op te noemen.

Zal Deta Hedman ook zo`n fantastische sporter zijn die deze ene felbegeerde titel die zei nog mist noot weet te winnen? de toekomst zal het uitwijzen maar een ding is wel zeer duidelijk en dat is dat het gehele dames circuit Hedman deze wereld titel gunt.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands