WDF/BDO

Weer een darter toegevoegd aan spelersveld Zuiderduin Masters

Danny_Noppert_01Nog een paar weken en dan gaat het gezelligste spannendste darttoernooi van Nederland, de Zuiderduin Masters, weer van start. Dit toernooi dat met onderbreking van 1 jaar al vanaf 2001 in hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee plaatsvind is voor de dartstop ” the place to be “. Niet alleen omdat dit voor hun  een goede graadmeter is, ook door het goede format en de gastvrijheid van het hotel maakt het dat de spelers staan te dringen om aan dit toernooi mee te mogen doen. Dagelijks wordt er dan ook gekeken op de site, of naar de mailbox of zij die zich niet rechtstreeks hebben geplaatst alsnog een wildcard voor dit toernooi gekregen hebben.

Want in de komende dagen worden de laatste namen vrij gegeven die zo het deelnemersveld compleet gaan maken. Een speler die in de wolken is na afgelopen zondag is Danny Noppert. Danny Noppert plaatste zich via NDB ranking voor het  wereldpodium van deZuiderduin Masters. Dit is de  eerste van de twee wildcards die de Nederlandse Darts Bond ter beschikking gekregen. De 22-jarige Danny, uit het Friese Joure, verdiende deze wildcard op basis van zijn positie op de Nederlandse ranking.

Danny wist gisteren, tijdens het NDB ranking toernooi ‘Open Midden Nederland’, twee andere kanshebbers op deze wildcard, Jeffrey de Graaf en Bas van Elk, met een klein verschil voor te blijven.  Het wordt een droomjaar voor Danny, dit jaar werd hij al opgenomen in de selectie van de Nederlandse Darts Bond en in december maakt hij zijn debuut op het podium van de Zuiderduin Masters.

De kaartverkoop voor de Zuiderduin Masters is inmiddels in volle gang.  Ook zijn er voor dit toernooi aantrekkelijke hotelarrangementen beschikbaar. Op dit toernooi kunt u de 24 beste heren, 6 beste dames en 6 beste jeugdspelers uit het nationale en internationale dartscircuit in actie zien. Informatie over tickets, passe partouts en hotelboekingen kunt u vinden op: www.zuiderduinmasters.nl.

Foto: (C) Evert Zomer – www.evertzomer.nl

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands