WDF/BDO

Weer 3 namen bekend voor deelname aan Zuiderduin Masters 2014

Hedman_Adams_01Er zijn 3 spelers toegevoegd aan de lijst spelers die in december deelnemen aan Zuiderduin Masters 2014. Deze 3 spelers hebben zich geplaatst door het winnen van het internationale dartstoernooi in Venray, HAL Open Darts. Voor dit toernooi heeft de organisatie van de Zuiderduin Masters 3 startbewijzen beschikbaar gesteld, 1 voor de winnaar van het herentoernooi, 1 voor het damestoernooi en de laatste voor de beste speler van het jongenstoernooi. De Engelsman Martin Adams claimde het startbewijs voor het herentoernooi door een fraaie overwinning op de Noord-Hollander Wesley Harms en is daarmee de tweede speler op de deelnemerslijst voor december. Zuiderduin Masters 2013 kampioen James Wilson (Engeland) was de eerste speler die zich plaatste.

Deta Hedman uit Engeland won de finale van het damestoernooi. Zij versloeg haar landgenote Trina Gulliver en haar naam wordt toegevoegd aan de deelnemerslijst voor het damestoernooi waarop de naam van de croelofs_halwinnares van Zuiderduin Masters 2013, Aileen de Graaf (Nederland), al staat genoteerd.

Het startbewijs voor het Zuiderduin Masters Youth 2014 toernooi  gaat naar Colin Roelofs uit Gelderland. Colin klopte in de finale zijn landgenoot Mike van Duijvenbode en plaatst zich voor de tweede keer op rij voor het Zuiderduin Masters jeugdtoernooi door het winnen van een internationaal jeugdtoernooi.

Inmiddels is de voorverkoop voor Zuiderduin Masters 2014, dat van 5 tot en met 7 december wordt gehouden, gestart en kan men kaarten of passe-partouts reserveren voor het toernooi. Hiervoor kan men terecht op de website van het toernooi, www.zuiderduinmasters.nl

Via Hotel Zuiderduin zijn aantrekkelijke hotelarrangementen te boeken voor dit evenement. Meer informatie is te vinden op www.zuiderduin.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands