WDF/BDO

Dit weekend het eerste EDO London Ladies Classic & London Ladies Open.

Dit weekend word er in de venue Spots & Strips  in het Engelse  Southwark in London voor de eerste keer ooit in de wereld een Dames top evenement gehouden en wel de EDO London Ladies Classic & EDO London Ladies Open.
Beide toernooien vallen onder de BDO Ranking & WDF ranking er staat dus wel degelijk iets op het spel, namelijk punten voor de BDO ranking die meetellen voor Lakeside.

De gehele dames wereldtop zal aanwezig zijn met uitzondering van Aileen de Graaf en Corinne Hammond, ook vele goede Britse subtoppers in het dames circuit zullen hun opwachting maken.

Dit event is opgezet in ongeveer drie maanden tijd, door Paul Brown i.s.m. EDO en Colda (City of London Darts Association) Helaas is het niet te volgens via de stream, maar volgend jaar wordt het wel gestreamt, aangezien het dit jaar niet meer haalbaar was gezien de snelle opzet.

Voor Nederland zullen de volgende dames hun opwachting gaan maken namelijk, Sharon Prins, Danielle Geerdink, Aniek de Wild en Anca Zijlstra.

Alle uitslagen zullen te volgen zijn via darts 4 windows en anders via onze website.

Budweiser is de Hoofdsponsor van dit fantastische evenement en wil zelfs in de toekomst meer met damesdarts doen wat uiteraard een goede insteek is van Budweiser

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands