PRODARTS EUROPE

Danny Blom neemt revanche op eerste ranking

Zondag 16 oktober is er de nieuwe Road to the Winmau ranking weer begonnen. De eerste van in totaal 8 toernooien met als doel je te kwalificeren voor de finale dag waar maximaal 64 heren en 32 dames gaan spelen voor een deelname bewijs voor Winmau World Masters 2017. Op maximaal 4 verschillende locaties in Nederland vinden deze toernooien plaats en per locatie plaatsen zich 16 heren en 8 dames voor de grote finale. Tot nu toe zijn er 2 organisaties gestart met deze ranking. Er kunnen er dus nog twee bijkomen en belangstellenden kunnen een mail sturen voor informatie.

Gisteren werd er  traditie getrouw in Hummelo gestart met een poulefase en met aansluitend de knock out ronde op naar de finale. Een aantal nieuwe gezichten waaronder Jeroen Geerdink uit Almelo die in 2014 debuteerde op het wereldpodium van de Lakeside. Ook winnaar van vorig jaar, Luuk Boeijink was present en deze kwam tot en met de finale waarin hij het moest opnemen tegen Nederlandse selectie speler Danny Blom.

Vlak voor de zomer moest Danny in de grote finale tegen Luuk nog in het stof bijten maar zondag naam hij revanche en klopte Luuk Boeijink in een finale op hoog niveau met 6-3.

Danielle Geerdink was de beste dame zij wist Janique van Kraaij in een directe confrontatie met 3-0 te kloppen. Beiden stonden op dat moment gelijk en door de onderlinge partij werd het verschil gemaakt.

In de B finale won Harrie ten Holder de finale van Nick Scholten met 3-0

Hieronder de uitslagen van het hoofdtoernooi vanaf de kwartfinale. De eerste stand op de nieuwe ranking vind je hier >>

 Laatste 8        
Pos  Player   Player    score
1 Danny Blom Mark Schlaghecke 4 1
2 Tom van Ree Dennis Sanders 4 1
3 Jeroen Geerdink Herman Bobbink 4 3
4 Luuk Boeijink Patrick Zweers 4 0
 Halve finale        
Pos  Player   Player    score
1 Danny Blom Tom van Ree 5 3
2 Jeroen Geerdink Luuk Boeijink 2 5
 Finale        
Pos  Player   Player    score
1 Danny Blom Luuk Boeijink 6 3
error: © Prodarts Europe - the Netherlands