PDC

Wade en van Barneveld tweemaal in actie – update alle uitslagen bekend

Vanavond begint in Dublin, Ierland, de 10de speelweek van de PDC Betway Premier League. De eerste van de in totaal 6 speelavonden met nog maar 6 deelnemers. Vorige week is er afscheid genomen van Kim Huybrechts en Jelle Klaasen die zich niet wisten te plaatsen bij de beste 8 na 9 gespeelde wedstrijden. Voorlopig wordt er nog het concept 5 wedstrijden op een avond aangehouden, pas op de laatste 2 speelavonden ( 4 mei en 11 mei )  worden er nog maar 4 wedstrijden gespeeld.

Dat houdt dus in dat er op de avonden met 5 wedstrijden twee spelers een keer extra in actie komen en vanavond is die eer voor James Wade en Raymond van Barneveld. Wade opent in Dublin de avond met een wedstrijd tegen de nummer 1 op de ranglijst van deze competitie, Michael van Gerwen. Wade zelf  staat momenteel 7de met 8 punten en zal hard moeten knokken om de beste 4 te halen.

Raymond van Barneveld die de afgelopen weken briljant heeft gespeeld klom naar de derde plek net 1 punt achter op de nummer 2, Peter Wright treft in de tweede match van de avond Phil Taylor en is er op gebrand ook deze match met een zeer goed resultaat te volbrengen. Gesteund door het Ierse publiek gaat Barney voor de volle winst met de hete adem van Gary Anderson (plek 4 ) en Taylor ( plek 5 ) ieder met 11 punten in zijn nek. Wade en van Barneveld sluiten de avond dan af in wedstrijd 5.

De derde partij gaat tussen Dave Chisnall en Peter Wright. Chisnall staat met 6 punten laatste en die mag dus vanaf nu niets meer verliezen wil hij uitzicht houden op een plek in de play offs.

In de vierde partij dan Adrian Lewis ( 6de)  tegen Gary Anderson die de laatste weken ook weer aardig in vorm is en daarmee een vierde plek wist te bemachtigen. Maar met Lewis weet je nooit hoe zijn pijlen zullen vallen.

Volgende week wordt er in Liverpool gespeeld en hebben Gary Anderson en Peter Wright een dubbele beurt

De wedstrijden van vanavond:

PREMIER LEAGUE

 

WEEK 10  –  DUBLIN

 

 

Pos

 Player

 

Player

 score

1

James Wade

Michael van Gerwen

5 7

2

Raymond van Barneveld

Phil Taylor

3 7 

3

Dave Chisnall

Peter Wright

6 6 

4

Adrian Lewis

Gary Anderson

7 3 

5

James Wade

Raymond van Barneveld

2 7

 

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands