PRODARTS EUROPE

Vierde Road to the Winmau ranking verwerkt in stand

rtw_mastersProInmiddels zijn er vier ranking toernooien gespeeld en hebben 2 spelers zich tot nu toe rechtstreeks geplaatst, Peter Marissen en Kevin Wensink. Er resten nog vier toernooien om je rechtstreeks te plaatsen of in ieder geval aan je minimum aantal deelnames te komen voor uitnodiging voor de finaledag waar voor het startbewijs voor de Winmau World Masters wordt gespeeld. De Winmau World Masters in het Engelse Hull is een major toernooi waaraan je alleen mag deelnemen als je in de nationale selectie zit van het land waarin je woont of een internationaal geranked toernooi gewonnen hebt of in de top van de wereldranglijsten voorkomt. Verder zijn er nog een paar mogelijkheden om je voor de Winmau te plaatsen waarvan de Prodarts Europe Road to the Winmau ranking er één van is.

Verder heb je in Nederland nog de Champions League of Darts en in Engeland enkele toernooien waar men voor een startbewijs speelt. Je komt er dus niet zo maar en dan is de Road to the Winmau ranking toch een mooie kans om hogerop te komen.

De standen zijn inmiddels weer bijgewerkt en het eerstvolgende toernooi is op zondag 29 maart in hotel Ruimzicht te Zeddam. Meer informatie over de ranking en de stand tot nu toe vind je hier

error: © Prodarts Europe - the Netherlands