OVERIG NIEUWS

Tweede ronde Top Players competitie 14 afgesloten

otpc2014Op de donderdag 17 en donderdag 24 juli zijn de  laatste twee speeldagen uit de tweede ronde van de Top Players Competitie 2014 gespeeld. En na deze avonden werd duidelijke welke spelers doorstromen naar de derde ronde en welke spelers we terugzien op de finaledag waar zij hun verdiende prijzengeld kunnen innen. het spel format  was ook deze twee avonden best of 5 sets, best of 3 legs en een aantal spelers bleek zich ten onrechte rijk te rekenen door alleen naar de gewonnen sets te kijken. Zij hebben het belang van gewonnen legs onderschat en daardoor vielen er een aantal van deze spelers uiteindelijk verrassende buiten de boot en gingen anderen juist door.  

Een leuke bijkomstigheid was deze avond dat de eigenaar van Team Dennis, Dennis Gijsberts, zich garant stelde voor het te verdienen prijzengeld voor de hoogste finish en voor het meest gegooide maximum scores.

In het HF-klassement staan Willem Mandigers en Fred Burger genoteerd met een 170 finish en ziet het er naar uit dat de prijs op dit moment door twee spelers moet worden gedeeld. Maar er kan natuurlijk nog van alles gebeuren omdat het evenement nog niet is afgelopen. Het klassement voor de meeste 180-scores wordt nu aangevoerd door Michel van der Horst  met 18 stuks, direct gevolgd door Braulio Roncero met 17 stuks en Patrick Morelissen met 13 stuks.

Inmiddels zijn de 16 spelers die zich hebben weten te plaatsen voor de 3e ronde opnieuw verdeeld over 4 groepen van 4 spelers en zullen eerst gaan genieten van een vakantie waarna zij op 21 of 28 augustus hun groepswedstrijden gaan afwerken.

 

De groepsindelingen zijn als volgt:

GROEP A3 GROEP B3 GROEP C3 GROEP D3
Braulio Roncero Ron Meulenkamp Patrick Morelissen Nico Thissen
Michel v/d Horst Corne van Mastrigt Jurgen Schats Arno Louwers
Mark Brouwers Roel Donkers Wilco Vermeulen Willem Mandigers
Harm Kuipers Bobby Biemans Hermie v Orsouw Wim Donkers
error: © Prodarts Europe - the Netherlands