PDC

Top twee van de PDC treffen elkaar op openingsavond Premier League

Opnieuw treffen de nummers 1 en 2 van de PDC , Michael van Gerwen en Gary Anderson, elkaar. Voor de derde keer in een maand tijd en tot tweemaal toe kwam Michael van Gerwen als beste uit de bus. De eerste keer was in de finale van het PDC WK  en afgelopen weekeinde tijdens de finale van the Masters ging de titel ook naar MvG. 

En hoe is de uitslag vanavond na de vierde partij van de Premier League 2017 in  de Metro Radio Arena Newcastle? In totaal vijf wedstrijden met 10 spelers waarvan 3 Nederlanders, Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen plus de Belg Kim Huybrechts die in de eerste match van de avond het gaat opnemen tegen James Wade.

Er is weer een record aan prijzengeld voor dit evenement uitgetrokken van  £ 825.000 prijzengeld in 2017 met inbegrip van £ 250.000 voor de uiteindelijke kampioen en een £ 25.000 bonus voor de speler die na 15 weken competitie het klassement aanvoert

Na 9 weken spelen, op Judgement Night vallen de onderste twee spelers van het klassement af en gaan er 8 verder voor een plek in de play off.

De indeling voor vanavond.

1: Kim Huybrechts – James Wade
2: Raymond van Barneveld – Adrian Lewis
3: Phil Taylor v Dave Chisnall
4: Gary Anderson – Michael van Gerwen
5: Peter Wright – Jelle Klaasen

 

Foto © Lawrence Lustig – PDC 2017

error: © Prodarts Europe - the Netherlands