PDC

Top prestatie van Mark Walsh

In een werkelijk ongekend spannende wedstrijd heeft Mark Walsh de laatste 8 bereikt van de Grand Slam of Darts. Over the Top, Dean Winstanley, miste in de meest belangrijke leg van de avond twee keer tops voor de match en zag toen Mark met twee darts de match binnenhalen. Natuurlijk een enorme teleurstelling voor Dean die superieur speelde, helaas zat het te vaak mis op zijn dubbels en dat brak hem op aan het eind van de wedstrijd.

En het begon allemaal zo goed voor de runner up van de Lakeside World Pro. Na twee legs met de darts de eerste break in leg 3  en met behoud van zijn eigen leg komt Dean al vroeg 3-1 voor. Daarna gaat het mis door de dubbels en wint Walsh 5 legs op rij voor een 3-6 voorsprong.

Het dartsgemiddelde van Dean lag veel hoger dan dat van Walsh, maar de score op het bord stond toch andersom. Dean kon in de 10de leg de rush van alsh doorbreken. Het was maar 1 leg omdat de volgende weer naar Walshie ging (4-7). Ook de twee eropvolgende legs gingen met de darts maar daarna was het “Winstanley time” en won hij 4 legs op rij voor een 9 – 8 voorsprong.

In de 18de leg heeft Dean dan 1 match dart als hij bull overhoud voor een 130 finish. De vindt hij niet en ook de 25 die hij overhoud worden niet gegooid waardoor Mark naar 9-9 terug komt.

In de 19de  leg krijgt Dean weer twee matchdarts op tops maar deze vinden geen doel en geeft daarmee de match cadeau aan Mark Walsh

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands