PDC

Tjokvol Ahoy kleurt vanavond oranje

Voor de tweede keer is Rotterdam Ahoy het onderkomen voor een editie van de PDC Premier League. En net zoals vorig jaar waren in no time alle kaarten verkocht en kunnen de 10 ‘matadoren’ vanavond weer een dol enthousiaste menigte verwachten die grotendeels in oranje gekleed achter de 3 Nederlandse  deelnemers gaan staan. Rond de 10.000 dartfanaten zijn er aanwezig en op de valreep zijn er nog wat kaarten beschikbaar gesteld.  Op verzoek is ook het speelschema aangepast en spelen Michael van Gerwen en Phil Taylor de laatste match van de avond in plaats van de vierde.

Jelle Klaasen, met zoals in een persbericht gemeld problemen aan de pols, opent de avond tegen James Wade gevolgd door Dave Chisnall tegen Peter Wright.

Het dak zal er bij de derde partij wel weer afgaan als publiekslieveling Raymond van Barneveld de arena zal betreden voor zijn partij tegen de Schot Gary Anderson. Gesteund door het publiek kan Barney naar grote hoogte stijgen en er met de volle winst vandoor gaan.

Zuiderbuur Kim Huybrechts mag het daarna opnemen tegen Adrian Lewis. Dee match stond aanvankelijk als laatste match van de avond gepland maar is op verzoek van de media geruild met de vierde match van de avond, dat was van Gerwen tegen Taylor. En Kim heeft de vorm aardig te pakken en zal zich, gesteund door het publiek zich in Rotterdam, ook van zijn best kant laten zien.

En dan het slotakkoord van de avond the Power tegen Mighty Mike. Wat kan Taylor nog tegen Michael? Of gaat de van Gerwen voor eigen publiek op zoek naar een ‘white wash’?  In ieder geval een hoogstaande afsluiter van deze 7 speelavond.

De wedstrijden van vanavond:

Week  07
 
ROTTERDAM – AHOY
 
 
Pos
 Player
 
Player
   score
1
James Wade
Jelle Klaasen
2
Petert Wright
Dave Chisnall
3
Raymond van Barneveld
Gary Anderson
4
Kim Huybrechts
Adrian Lewis
5
Phil Taylor
Michael van Gerwen

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands