OVERIG NIEUWS

Theo Bekkers kwalificeert zich voor finaledag Darts4KWF

Vrijdag 13 juli was de laatste kans om een deelnamebewijs voor het Dart4KWF eindtoernooi te winnen en daarmee kans te maken op een wildcard voor de Winmau World Masters 2012. In een gevarieerd deelnemersveld liet Theo Bekkers opnieuw zien in grootse vorm te verkeren. Hij miste weliswaar een 9-darter op dubbel 12 maar gooide, naast een flink aantal hoge scores, ook nog een 10 darts leg. Hiermee legde hij de basis voor de eindoverwinning en sluit zich dus aan bij de Oranjebar afvaardiging voor de finaledag die tot nu toe bestond uit Erik Dortmans, Dennis Klamer, Anneke Kuijten en Hermie van Orsouw.

Mocht Theo in deze vorm blijven verkeren dan hoort hij zeker bij de favorieten voor de eindzege tijdens de finaledag op 18 augustus aanstaande in de Korenbeurs te Utrecht. 

De beste 4 van de winnaarsronde waren:

1. Theo Bekkers, 2. Danny Burger, 3. Davey van de Zande en 4. Walter van Es
De verliezersronde werd gewonnen door Sjef Weber

Voor alle deelnemers geldt dat ze ook meedoen in de totaal Ranking waar de beste 4 van de opgeschoonde lijst na de laatste toernooidag (11 augustus) ook een kwalificatieplaats krijgen toegewezen. (bij gelijke stand gaat het aantal deelnames voor hoe vaker je heb mee gedaan hoe eerder je geplaatst bent) Ieder toernooi telt mee voor de Ranking lijst. Hoe vaker je speelt des te meer punten je kan verzamelen.

Overige informatie betreffende Dart4KWF kunt u vinden op http://darts4.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands