PDC

Ted Hankey zonder problemen ronde verder

Ook the Count Ted Hankey gaan we terug zien in het vervolg van de Grand Slam of Darts. Ted die in de openingswedstrijd genadeloos werd geklopt door Dean Winstanley en in zijn tweede match Raymond van Barneveld versloeg moest winnen van Ian White. Whiet had evenals Ted ook gewonnen van Raymond en verloren van Winstanley dus ook voor hem gold dat alleen winnen goed genoeg was.

En Ian had een mooie start door in de eerste leg the Count een break aan te smeren. Het publiek genoot hiervan, maar dat werd een pepmiddel voor Ted die de leg erna met een 140 en 180 de basis zette voor de break terug. Ted was in zijn goede doen scoorde met een 90 finish ( 25 – 15 en dubbel bull ) 2-1 en breakt vervolgens in leg vier White opnieuw nu met een 161 finish.

Nog even een opleving bij White die in leg 6 met 180 opent en uiteindelijk met de darts 4-2 scoort. In de zevende leg valt dan het doek voor Ian die Ted na een 180 opening en 9 darts later met 1 dart 24 ziet uitgooien. Ted dus door en Ian kan naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands