WDF/BDO

Ted Hankey schrijft zich in voor Hal Open Darts

TedHankey_HalOpenDartsTed Hankey keert terug op Nederlandse bodem. Ted Hankey kreeg de kriebels bij het zien van de openingswedstrijd van het Lakeside World Professional Darts Championship. Op dat moment realiseerde hij zich dat hij het spelen bij de BDO ontzettend miste. Goede raad was duur en Ted besloot een paar dagen daarna terug te keren naar het WDF/BDO circuit en zijn lidmaatschap bij de PDC aan de wilgen te hangen. Even was Ted al in beeld bij het kwalificatietoernooi voor the Daily Mirror World Masters, het nieuwe “Major” BDO toernooi dat onlangs in Blackpool werd gehouden. De eerste stap was gezet en de tweede is gemaakt want the Count heeft zich nu ingeschreven voor het HAL Open Darts.

Het HAL Open Darts vindt op 22 en 23 maart plaats in Evenementenhal Venray en is een nieuw dartsevenement in het internationale circuit en telt mee voor de rankings van de WDF, BDO en Zuiderduin Masters. Ook zijn er op dit toernooi startbewijzen te verdienen voor de Zuiderduin Masters die 5 december aanstaande weer van start gaat. Tevens ontvangen de winnaars een uitnodiging voor de Winmau World Masters.

De inschrijving voor het toernooi  met een totaal prijzenpot van € 17.700,00 is inmiddels gestart en iedere darter of dartster die gerechtigd is uit te komen op de Lakeside World Pro, Winmau World Masters en Zuiderduin Masters kan zich voor dit evenement aanmelden tot en met 15 maart aanstaande. Meer weten kijk op de website van Hal Open Darts

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands