OVERIG NIEUWS

Summer Stars of Darts, zes spelers nog zonder puntverlies

summerstarsDeze week hebben werd na het afloop van het speelschema in groep C en D duidelijk wat er van de deelnemers verwacht wordt en welke  niveau het publiek mag verwachten. Natuurlijk hebben de meeste deelnemende spelers een bepaalde status waarmee ook een verwachtingspatroon is gecreëerd. Alleen moet dit dan nog  maar even worden waargemaakt. De organisatie probeert iedere speler minimaal 2 wedstrijden per speelavond te laten spelen en als het even kan worden dat zelfs 3 wedstrijden. Dat mag je gerust qua fysiek een flinke belasting noemen vanwege het speel format van best of negen legs. Toch lieten zij zich van de beste kant zien en zijn er slechts 6 van de in totaal 32 spelers in staat gebleken om alle door hun gespeelde wedstrijden te winnen en dus zonder puntenverlies de eerste speelronde af te sluiten.

De spelers met een ongeslagen status zijn: Braulio Roncero, Gino Vos, Willy van de Wiel en Ron Meulenkamp hebben na drie wedstrijden 6 punten, Roy Leenders en Benito van de Pas speelden twee keer en hebben nu 4 punten.

In totaal zijn er 36 wedstrijden gespeeld en werd maar liefst 51 maal de maximale score van 180 gegooid. Bij de hoge finishes staat de teller op 10 en is Nico Thissen de aanvoerder van deze lijst met 160.

De volgende speelavond van Summer Stars of Darts wordt gespeeld op donderdag 06 juni 2013 in de Oranjebar te Mariahout. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands