WDF/BDO

Subaru Trezia als prijs voor de eerste 9-darter tijdens Zuiderduin Masters 2014

subaru_01Voor het tweede jaar op rij is Renses Automobielbedrijven de sponsor voor de eerste 9-darter die tijdens het toernooi wordt gegooid. De aantrekkelijke bonus is dit jaar een Subaru Trezia ter waarde van € 21.990,-. Go Green Renses Automobielbedrijven uit Alkmaar is dealer van Mitsubishi, Subaru en  gespecialiseerd in zuinige en hybride auto’s.  Al jaren een begrip in de kop van Noord-Holland. André Renses, directeur van Renses Automobielbedrijven, is verheugd opnieuw sponsor te zijn van de Zuiderduin Masters . Door de jaren heen heeft het jaarlijks terugkerende evenement ook bij hem naam gemaakt en mede door de live televisieregistratie bij RTV Noord-Holland is de Zuiderduin Masters het perfecte podium voor extra promotie.

André Renses: “Het neerzetten van de Subara Trezia in de zaal met de daarbij behorende live uitzendingen  van het toernooi op RTV Noord-Holland is een mooie stimulans voor onze promotiecampagne. En net zoals vorig jaar hopen wij dat de 9-darter ook daadwerkelijk wordt gegooid, dat zou fantastisch zijn”.

De auto is uiteraard tijdens de Zuiderduin Masters in de zaal te bewonderen. Voor meer informatie over de Subaru Trezia en de andere types en merken in het assortiment van Renses Automobielbedrijven kunt u terecht op de website www.renses-online.nl  
Op www.zuiderduinmasters.nl kunt u terecht voor alle informatie over de Zuiderduin Masters, dat van vrijdag 5 t/m zondag 7 december plaatsvindt.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands