PRODARTS EUROPE

Stephan Gerritsen schrijft derde Road to the Winmau op naam

Zondag 20 december werd er in FF naar Steef Hummelo weer gestreden om de nodige punten voor de Road to the Winmau ranking. Een toernooien circuit waar men op de finaledag een startbewijs voor de Winmau World Masters verdienen kan. En plaats een speler en speelster zich voor deelname aan de Winmau dan wordt ze ook nog eens een kans geboden om een startbewijs te veroveren voor het toernooi der toernooien, the Lakeside World Professional Darts Championship in de dartstempel, the Lakeside Country Clun in Frimley Green.

Tot tweemaal op rij wist Haaksberger Danny Blom al een toernooi te winnen maar gisteren werd hij in de halve finale geklopt door Stephan Gerritsen. Deze Nieuw Dijker heeft in het verleden al tweemaal via deze ranking deelgenomen aan de Winmau en ook dit jaar gaat hij er weer voor de volle 100% voor. In de andere finale verloor Elrico Lenting van Naaldwijker Frank van der Meer die gisteren voor het eerst had ingeschreven voor de Road to the Winmau.

In de finale heerste Stephan en kon Frank slechts twee keer een leg afsnoepen van Stephan die uiteindelijk met 5-2 de finale won. De Duitse Alexandra Knipping werd de beste dame van het toernooi.

In de B finale verloor Zeddammer Chris Limbeek met 4-0 de finale van Tim ter Mors uit Boekelo die ook voor het eerst ingeschreven had voor deze ranking.

Volgende Road to the Winmau is op zondag 24 januari en er is nog alle kans voor nieuwe deelnemers om je voor de finaledag te plaatsen.

Uitslagen vanaf de kwartfinale

Maik Kuivenhoven – Frank van der Meer 2 – 3

Elrico Lenting – Wilco Lenderink 3 -1

Danny Blom – Harrie ten Holder 3 – 0

Alexandra Knipping – Stephan Gerritsen 0 -3

Halve finale

Frank van der Meer – Elrico Lenting 4-3

Danny Blom – Stephan Gerritsen 3 – 4

Finale

Frank van der Meer – Stephan Gerritsen 2 – 5

Voor de actuele stand van de Road to the Winmau ranking kijkt u hier

error: © Prodarts Europe - the Netherlands