WDF/BDO

Startbewijzen voor Zuiderduin Masters 2013 uitgegeven

Stephen_Bunting_ZM2013Afgelopen weekeinde werd in het Sportcentrum Vlaardingen de 7de editie gehouden van het International MariFlex Open Darts Tournament.  Voor dit toernooi, dat meetelt voor de rankingen van de British Darts Organization (BDO), de World Darts Federation (WDF) en Zuiderduin Masters, hebben de organisatoren van de Zuiderduin Masters  extra prijzen beschikbaar gesteld. De winnaars van het heren- en dames  singletoernooi  en de beste speler van het singletoernooi voor jongens ontvangen namelijk van de Zuiderduin Masters een startbewijs voor deelname aan het toernooi  dat van 6 tot en met 8 december plaatsvindt in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee.

Winnaar van het MariFlex Open  herentoernooi, de Engelsman Stephen Bunting, was al verzekerd van deelname aan het  toernooi. Als Zuiderduin Masters 2012 heren kampioen komt Stephen  in december terug om zijn titel teDeta_Hedman_ZM2103 verdedigen. Later dit jaar zal de organisatie beslissen aan wie de open gevallen plek voor het herentoernooi  zal worden toegewezen.

Deta Hedman uit Engeland won het damestoernooi van het MariFlex Open.  Deta is daarmee de tweede dame die bekend is  voor deelname  aan het toernooi. Anastasia Dobromyslova,  kampioen van het damestoernooi van Zuiderduin Masters 2012,  komt eveneens terug om haar titel te verdedigen.

Colin_Roelofs_ZM2013Het startbewijs voor het Zuiderduin Masters Youth 2013 toernooi  gaat naar de 14-jarige Colin Roelofs uit het Gelderse Ochten. Colin klopte in de finale Joe Davis uit Engeland (Zuiderduin Masters Youth 2012 deelnemer) en maakt daardoor in december zijn debuut op het podium van de Zuiderduin Masters.

Inmiddels is de voorverkoop gestart en kan men al kaarten of passe-partouts reserveren voor het toernooi. Hiervoor kan men terecht op de website van het toernooi, www.zuiderduinmasters.nl

Via Hotel Zuiderduin zijn aantrekkelijke hotelarrangementen te boeken voor dit evenement. Meer informatie is te vinden op www.zuiderduin.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands