OVERIG NIEUWS

Spanning stijgt bij PDB/Oranjebar CLoD kwalificatie

oranjeclodInmiddels is de 7e kwalificatie dag van de Peelland Dart Bond voor de CLoD tickets afgerond en zijn eventuele winnaars nog niet aan te wijzen. Met nog 3 kwalificatie dagen voor de boeg zijn in alle competities, uitgezonderd die van de junioren, meerdere kandidaten op koers voor  deelname aan de Champions League of Darts. Deze maandag werd het klassement bij de heren weer eens flink door elkaar geschud en deed dagwinnaar Joppe Bakens, goede zaken. Met zijn overwinning stijgt Joppe naar de derde plaats  net achter Nico Thissen en koploper Davy van de Zande. Ook bij de dames is de winnares nog lang niet zeker. Gedoodverfde favoriete,Anneke Kuijten, die gisteren het damestoernooi won, zal alle zeilen bij moeten zetten om de nummer twee op de ranking, Eefje van der Meijden, voor te blijven.

Bij de junioren lijken de kaarten geschud want met een voorsprong van 30 punten is Thijs van Stiphout eigenlijk niet meer in te halen door de concurrentie. Voor de meisjes en de aspiranten is een aparte competitie opgezet bij de Boerderij in Helmond waar de winnaars uit een nog steeds groeiende groep jeugdspelers zal komen.

De volgende PDB/Oranjebar Champion League of Darts Qualification zal worden gespeeld 12 mei 2014 in de Oranjebar in Mariahout. De spanning stijgt

error: © Prodarts Europe - the Netherlands