WDF/BDO

Slotdag Winmau World Masters met Wesley Harms in kwartfinale

Nog een paar uur en dan weten we wie de nieuwe Winmau World Masters 2012 zijn. De Winmau World Masters heren zal een nieuwe naam op de grote bokaal worden. Geen van de overgebleven heren won ook de titel. Tony O’Shea was er wel dichtbij in 2004 als verliezend finalist. De dames die de finale gaan spelen, Deta Hedman en Julie Gore wonnen al eens eerder de titel. Deta won in 1994 en Julie in 2010. Het toernooi moet volgens het draaiboek starten om 16:30 Nederlandse tijd, hoe de speel volgorde zal zijn hangt af wat ESPN bepaald. Deze gegevens zijn nog niet vrij gegeven.

Wesley Harms, de enige overgebleven Nederlandse deelnemer treft oud Lakeside runner up, Phil Nixon. Phil won gisteren met de hakken over de sloot van Sam Head in een bedroevend slechte wedstrijd. Er staat dus een deur open naar de halve finale voor Wesley, maar darts is darts en geen dag is hetzelfde.

Uiteraard zijn we ook benieuwd of de Zwister Junghans opnieuw gaat stunten tegen Silverback Tony O’Shea die gisteren toch zeer zelfverzekerd van Robbo, Gary Robson won. Hieronder de wedstrijden volgens het sheet, dit is niet persé  de volgorde van spelen vandaag.

   Laatste 8 Heren      
Pos  Player   Player score
1 Stephen Bunting  – Eng Jim Williams – Wales  
2 Phil Nixon – Eng WESLEY HARMS   
3 Thomas Junghans – Zwits Tony O’Shea – Eng  
4 Paul Brown – Eng James Wilson – Eng  
         
  Finale dames      
Pos  Player   Player score
1 Deta Hedman – Eng Julie Gore – Wales  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands