WDF/BDO

Six Nations Cup: NL Heren overklast door Engeland.

Eerder deze middag zagen we de Engelse dames de Six Nations Cup titel winnen tegen Nederland. Bij de heren ging het helaas niet anders want ook daar zagen we het Engelse team de titel tot zich nemen.

In de finale werd Nederland overklast door de Engelse heren het werd maar liefst 13-4 in het voordeel van team England met Martin Adams, Jamie Hughes, Mark Mc-Geeney, Scott Mitchel, en James Hurrel.

In de eerste ronde pakte Engeland al meteen een comfortable voorsprong van 4-1, ook de 2e ronde ging met een 4-1 winst naar team England dat daarmee de tussen stand op 8-2 zette. In de 3e ronde ging het vrij gelijk op en wonnen de Engelse met 3-2. waardoor de titel nog maar een formaliteit was, de tussenstand op dat moment werd 11-4.

In de 4e ronde was het Jamie Hughes die er 12-4 van maakte waardoor de nummer 2 van de wereld bij de BDO Mark Mc-Geeney het alles en beslissende punt kon binnen brengen, dat is ook precies wat Mc-Geeney deed hij won van Toon Greebe en daarmee pakte team England de Six Nations Cup 2017

error: © Prodarts Europe - the Netherlands