WDF/BDO

Six Nations Cup: NL dames geven 4-1 voorsprong weg, en zien Engeland winnen.

De Nederlandse dames hebben zich niet weten te verzekeren van de eindoverwinning op de Six Nations Cup. De Nederlandse dames zagen een comfortable 4-1 voorsprong finaal uit handen glippen.

Nederland kwam via Aileen de Graaf en Sharon prins op een 2-0 voorsprong, daarna was het de beurt aan Anca Zijlstra om er 3-0 van te proberen te maken, Maar Zijlstra verloor van Deta Hedman. Hedman zette Engeland daarmee op een 1-2 achterstand.

Daarna was het de beurt aan Aileen de Graaf die Fallon Sherrock wist te verslaan en daarmee Nederland op een 3-1 voorsprong zette. Sharon prins wist er vervolgens 4-1 van de maken door Deta Hedman te verslaan. Anca Zijlstra kon de titel mee naar Nederland nemen maar dan moest ze wel zien af te rekenen met Lorriane Winstanley. Maar nederland moest nog even wachten op de titel want Winstanley bracht de stand terug naar 2-4.

in de laatste ronde zou het dan moeten gebeuren voor Nederland maar het verliep helaas voor onze Nederlandse dames compleet anders. Zijlstra, Prins, en de Graaf verloren alle 3 hun wedstrijd en zagen de Engelse alsnog met de titel ervan door gaan. Een comfortabele 4-1 voorsprong werd dus door de Engelse dames vakkundig omgebogen naar een 4-5 voor Engeland.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands