WDF/BDO

Sharon Prins terug op het podium van haar favoriete toernooi

Het jaar 2012 kan voor de 24-jarige Sharon Prins niet meer stuk. Nog net twee weken  geleden plaatste de Zoetermeerse zich voor het Lakeside World Professional Darts Championship in Frimley Green, een topprestatie voor  “the Racing Angel” die nog maar net zes jaar bezig is met darts. Dit prettige gevoel mee te mogen doen met de beste dames ter wereld kreeg vandaag nog een extra feestelijk tintje, bezorgd door de organisatoren van de Zuiderduin Masters. Die deelde Sharon mee dat zij in aanmerking is gekomen voor de laatste wildcard voor Zuiderduin Master 2012.

Op dit podium speelde Sharon al in 2010 als winnares van de Champions League of Darts. Dat weekeinde in 2010 heeft diepe indruk op Sharon gemaakt en zij vindt Zuiderduin Masters dan ook het beste toernooi dat er is. Een  heerlijk  gevoel als je weet dat je in januari mag schitteren op het podium van de World Pro en ook een wildcard op zak hebt voor je favoriete toernooi, de Zuiderduin Masters in Egmond aan Zee.

Het deelnemersveld voor de dames is hiermee compleet.  Hieronder de namen van deze dames:

Geplaatste dames

1:  Irina Armstrong – Duitsland

2: Deta Hedman – Engeland

Overige dames:

3: Anastasia Dobromyslova – Rusland

4: Aileen de Graaf – Nederland

5: Lorraine Farlam – Engeland

6: Sharon Prins – Nederland

Op 31 oktober aanstaande is de loting. De twee geplaatste dames worden groepshoofd in respectievelijk poule A en poule B, de overige vier dames worden verdeeld over de twee poules ingeloot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands