PRODARTS EUROPE

Road to the Winmau toernooi organiseren

Het Road to the Winmau toernooien pakket is afgeschaft en hebben we de oude formule weer uit het stof gehaald. Hier is nu na 3 jaar een andere weg te zijn in geslagen, toch gebleken dat dit de meest succesvolle formule is geweest. Regionale rankingen trekken toch minder spelers aan de landelijke.

Darters reizen nu eenmaal en trekken wekelijks door het land om een toernooitje te gooien. Dus terug naar de oorspronkelijke vorm met een centrale landelijke ranking terug te vinden op deze site. Ook het ranking seizoen hebben we aangepast. Deze loopt nu van 1 januari 2012 tot en met 31 december 2012 en voor het jaar erop weer weer van 1 jan tot en met 31 dec. enzovoorts.

Ook zijn er geen pakketten meer maar een nieuw systeem waarin men minimaal 3 toernooien moet afnemen. Er is een ander punten systeem en zijn er wat verplchtingen bij gekomen. Aanvragen van een toernooi kan minimaal 1 maand voorafgaande aan het eerste te spelen toernooi.

Hieronder de twee nieuwe toernooi vormen en regels.

ProWin Basis

Kosten voor een ProWin  basis toernooi zijn      € 29,= per toernooi

Voor het herentoernooi geldt een minimaal prijzenpakket van  € 200,=

Dit is € 100, = voor de winnaar / €40,00 voor de runner up en € 20,00 voor de gedeeld derden

Voor de hoogste finish van het toernooi ontvangt een speler € 20,00

Voor 8 spelers zijn ranking punten te verdienen

8 voor de winnaar

6 voor de runner up

4 voor de twee halve finalisten

2 gedeeld vijfde plaats

Het liefst zien we dat de dames in een apart toernooi spelen. Gezien de altijd wisselende opkomst geldt voor het dames toernooi money in money out. De punten telling blijft  gelijk aan die van de heren.

LET OP  Het is verplicht het minimale prijzenpakket uit te keren!

ProWin plus

Kosten voor een ProWin  plus toernooi zijn       € 39,= per toernooi

Voor het herentoernooi geldt een minimaal prijzenpakket van  € 390,=

Dit is € 150, = voor de winnaar / €70,00 voor de runner up en € 30,00 voor de gedeeld derde spelers en € 20,00 voor de gedeeld 5de spelers.  Voor de hoogste finish van het toernooi ontvangt een speler € 30,00

Voor 16 spelers zijn ranking punten te verdienen

12 voor de winnaar

10 voor de runner up

8 voor de twee halve finalisten

6 gedeeld vijfde plaats

4 gedeeld negende plaats

Het liefst zien we dat de dames in een apart toernooi spelen. Gezien de altijd wisselende opkomst geldt voor het dames toernooi money in money out. De punten telling blijft  gelijk aan die van de heren.

LET OP  Het is verplicht het minimale prijzenpakket uit te keren!

Na ieder toernooi dient men binnen twee dagen na afloop van het toernooi de spelers en speelster die in aanmerking komen voor  punten aan ons door te mailen. Centraal wordt de ranking bijgehouden en op onze website gepubliceerd.

Een combinatie van toernooien is mogelijk. Men is niet verplicht om 3 basis of 3 plus toernooien af te nemen. Dit mag dus een combinatie zijn van deze toernooien.

Betaling vooruit en pas bij ontvangst van de betaling worden de toernooien in onze agenda opgenomen en op de website onder een aparte knop en in de algemene activiteiten kalender opgenomen.

 Meedoen meld u aan via ons contactformulier klik hier >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands