PRODARTS EUROPE

Road to the Winmau ranking bijgewerkt

De stand van de Road to the Winmau ranking is weer up to date. De resultaten van de zevende ranking die gisteren in café zaal FF naar Steef te Hummelo werd gehouden zijn verwerkt en op de website geplaatst. Twee verrassingen gisteren. Ranking aanvoerder bij de heren, Elrico Lenting moest voor de tweede keer op rij in het stof bijten. Hij verloor editie 6 de finale van Joost Geurts en gisteren bij de zevende ranking moest hij opnieuw genoegen nemen met de tweede plek.

Dit keer was Fons Hardeman uit Westervoort hem de baas in de finale. Gedeeld derde werden Harrie ten Holder en Herman Bobbink. De tweede verrassing was bij het damestoernooi waar de nummer 1 bij de dames, Alexandra Knipping dit keer als tweede eindigde. Beste dame van Road to the Winmau ranking nummer 7 werd de Stokkumse Maren van Uhm die als derde in de poule eindigde en daardoor de beste dame van ranking 7 werd.

Nog 1 toernooi te gaan voor de grote finale waar om de twee startbewijzen gestreden zal worden. Deze is op 26 juni in Hummelo. Voor de actuele stand van de ranking kun je hier klikken>>

error: © Prodarts Europe - the Netherlands