PRODARTS EUROPE

Road to the Winmau 2017

Een nieuw seizoen Prodarts Europe Road to the Winmau ranking toernooien. Een seizoen met een nieuw concept waardoor er op meerdere plekken in ons land kan worden gespeeld voor een finaleplaats voor dit toernooi waar de winnaar en winnares een startbewijs verdienen voor deelname aan de Winmau World Masters in Engeland. Daarbij krijgen de winnaar en winnares van de Road to the Winmau ranking finale ook nog eens de kans zich te plaatsen voor Lakeside.

Ze spelen dan de dag voor de Winmau mee in het play off toernooi voor the Lakeside World Pro waar ze zich kunnen kwalificeren voor deelname aan dit geweldige toernooi in the Home of World Darts, the Lakeside.

Nieuw dit jaar is dat er nu op maximaal 4 locaties een Road to the Winmau ranking  gespeeld kan worden. Per locatie kunnen 16 heren en 8 dames zich plaatsen voor het finale toernooi waar de tickets voor deelname aan de Winmau de hoofdprijs zijn.

Buiten de organisatie door Prodarts Europe zelf en een dartsorganisatie uit het Limburgse nog 2 dartstoernooi organisatoren zich aanmelden voor het organiseren van Road to the Winmau toernooien. Voor meer informatie hierover kan men contact opnemen met Prodarts Europe ( redactie@prodarts-europe.com)

Voor meer informatie over de Road to the Winmau ranking kun je hier terecht.

Voor het komende seizoen zijn de toernooi data van de te houden Prodarts Europe Road to the Winmau toernooien bekend. Evenals vorig jaar worden al deze toernooien gespeeld in Café Zaal FF naar Steef aan de Dorpsstraat 1 in Hummelo waar ook de finale wordt gespeeld.

De data voor het komende seizoen zijn:

  1. zondag 16 oktober 2016
  2. zondag 20 november 2016
  3. zondag 29 januari 2017
  4. zondag 12 februari 2017
  5. zondag 26 maart 2017
  6. zondag 30 april 2017
  7. zondag 21 mei 2017
  8. zondag 25 juni 2017

De finale is op zondag 16 juli 2017 en is een gesloten toernooi. Op die dag spelen alle deelnemers die zich via de Road to the Winmau ranking geplaatst hebben

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands