WDF/BDO

Prijzenpakket Zuiderduin Masters 2012 uitgebreid met prijs voor de hoogste finish

Aan het prijzenpakket van de Zuiderduin Masters  2012 wordt een extra bonus toegevoegd. De organisatie van de Zuiderduin Masters heeft een nieuwe sponsor gevonden die bereid is de prijs voor de hoogste toernooi finish op zich te nemen. Bas Harmse, eigenaar van Drogisterij & Parfumerie ‘Bas’ en de online shop www.drogisterij-parfumerie.nl , staat de komende editie garant voor een bedrag van € 1.000,= voor de hoogste finish die wordt gegooid tijdens het toernooi.

Bas Harmse, al jaren een vaste bezoeker van het toptoernooi in Egmond aan Zee, werd in 2002 door een vriend meegenomen naar de Doeland Grand Masters. Daar raakte hij bevriend met Tony O’Shea en Steve Coote. Mede door dit contact en de passie die Bas voor de sport had gekregen werd hij sponsor van Steve Coote, Brian Derbyshire, Tony Eccles en Shaun Greatbatch.

Het enthousiasme breidde zich meer en meer uit en hij is nu al zeven jaar jeugdbegeleider van Dartsvereniging Uitgeest. Ook zijn zoon is bij deze vereniging actief als dartsspeler. Buiten het topevenement in Hotel Zuiderduin was Bas Harmse ook vaak  te gast op andere grote evenementen in Nederland, maar naar zijn mening is het toernooi in Egmond aan Zee toch het best georganiseerde toernooi van Nederland.

De sfeer, het format en de uitstekende locatie hebben hem een warm hart bezorgd  voor de sport en dit toernooi. Hij wil dan ook geen minuut missen van het evenement en boekt al jaren een compleet arrangement voor alle dagen.

Maar toch ontbrak er nog iets aan volgens hem , en na enig prakkiseren wist hij het, het toernooi werd gespeeld zonder prijs voor de hoogste finish. Een telefoontje naar de organisatie was voldoende om een afspraak te maken en samen een overeenkomst te sluiten voor sponsoring van deze prijs. De speler of speelster die de hoogste finish gooit kan rekenen op deze bonus.

Voor meer informatie over de drogisterij & parfumerie kunt u terecht op  www.drogisterij-parfumerie.nl , een webshop met meer dan 7.000 producten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands