PDC

Phil Taylor kapt er na 2017 écht mee; Januari 2018 is het definitief voorbij – Update uitslagen Masters dag 1

Phil Taylor heeft voor aanvang van zijn eerste ronde wedstrijd tegen Michael Smith zeer duidelijk aangegeven dat 2017 het laatste jaar zal zijn op het PDC circuit. Taylor gaf aan dat het WK later dit jaar, in december, definitief  zijn  laatste toernooi zal zijn.  The Power vertelde in dit interview ook dat dit zijn aller laatste Masters zullen zijn. Elk toernooi wat er nu aan gaat komen zal tevens mijn laatste deelname zijn. “Ik sluit af met het wereldkampioenschap en in januari 2018 is het dus echt definitief afgelopen voor mij”.

Taylor vervolgt verder;”ik kan niet meer met de jonge spelers meekomen. Om dat wel te kunnen moet ik dagelijks uren doorbrengen in de sportschool en voor het oefenbord, dat is nu juist wat ik niet meer kan opbrengen, daar mis ik de motivatie voor. Vanaf januari 2018 ga ik heerlijk andere dingen doen zoals lekker op vakantie of heerlijk naar huis want daar heb ik heel weinig tijd doorgebracht aldus Phil Taylor.

Maar vanavond heeft hij er toch nog wel veel zin in. Met opnieuw een nieuwe set pijlen speelt hij de tweede partij tegen Michael Smith. De avond wordt geopend door Raymond van Barneveld tegen Dave Chisnall en Benito van de Pas komt in de derde partij uit tegen Gary Anderson. Peter Wright en Ian White sluiten de avond af.

Uitslagen:

Vrijdagavond 27 januari   Unibet Masters    
Pos  Player   Player  score  
1 Dave Chisnall (7) Raymond v Barneveld (10) 5 10
2 Phil Taylor (6) Michael Smith (11) 10 6
3 Gary Anderson (2) Benito van de Pas (15) 10 3
4 Peter Wright (3) Ian White (14) 10 5

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands