PRODARTS EUROPE

Peter Marissen wint eerste Road to the Winmau ranking

RTW_PERS_01Hij kwam met een missie vertelde Peter Marissen aan de wedstrijdtafel. De Hoogevener is dit jaar actief mee gaan doen in het internationale dartscircuit, maar zag de kans op een Winmau ticket via de Prodarts Europe Road to the Winmau ranking ook wel zitten. Zijn missie was zich vandaag al te plaatsen voor het eindtoernooi en daar is Peter 100% in geslaagd. Voor twee heren viel er op de eerste Road to the Winmau ranking in hotel Ruimzicht te Zeddam een plaats bij de laatste 64 te verdienen en als winnaar van de eerste ranking werd Peter Marissen de eerste speler voor het eindtoernooi. Kevin Wensink uit Enschede werd de tweede speler hij werd runner up van het toernooi.

Vincent Kamphuis, de grote verliezer van het laatste eindtoernooi van de Road to the Winmau, hij verloor na een ijzersterk gespeeld eindtoernooi zonder een partij te verliezen wel de finale, strandde ook de eerste ranking weer in het zicht van de haven. Hij moest in de halve finale buigen voor Kevin Wensink. In de andere halve finale werd Luuk Boeijink weg gespeeld door Peter Marissen. Dit jonge talent uit Borculo klopte op weg naar de halve finale Jasper Schutten met 4-1 en Dennis Rosenbrand met 4-2 maar bleef puntloos in de halve finale.

Beste dame van het toernooi was Marilou Daamen net voor de winnares van de Road the Winmau voor dames, Natasja Bonhof uit Epe.

De eerstvolgende Road to the Winmau is op 14 december aanstaande zie onze evenementenkalender voor meer informatie

 

De eerste ranking punten zijn dus binnen en verwerkt.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands