JEUGDCORNER

Persbericht NDB; NDB en 8 lidorganisaties investeren in jeugd en promotie dartssport

In het voorjaar is besloten een bedrag van maar liefst €20.000,- rechtstreeks te gaan investeren in jeugd en promotie van de dartssport! Een geweldige kans voor zowel de NDB als de aangesloten lidorganisaties om de dartssport onder jongere darters te promoten. Het bedrag van €20.000,- werd opgesplitst in twee delen waardoor zowel de NDB als de aangesloten lidorganisaties de mogelijkheid kregen om vanuit dit bedrag activiteiten te financieren. Zodoende hebben wij niet stilgezeten en heeft de NDB inmiddels een zeer succesvolle eerste editie van de Amateur & Youth Trophy georganiseerd!  Alle aangesloten lidorganisaties hebben de mogelijkheid gekregen om budget aan te vragen.

Uiteindelijk hebben Rivierenland Darts Bond (RDB), Darts Vereniging Oost-Nederland (DVO), Friese Darts Bond (FDB), Darts Organisatie Noord Holland Noord (DONHN), Darts Organisatie Threant (DOT), Darts Bond Almere (DBA), West Brabantse Darts Federatie (WBDF) en Peelland Darts Bond (PDB) hiervan gebruik gemaakt en budget aangevraagd. De activiteiten waarvoor budget aangevraagd is zijn allen verschillend, waarbij te denken valt aan nieuwe (kennismaking) toernooien, clinic’s en demonstraties maar ook extra promotiemateriaal en activiteiten voor scholen.

Binnen alle activiteiten staat één ding centraal, de jeugd! Inmiddels zijn de aanvragen van bovengenoemde lidorganisaties bevestigd, beoordeeld en zijn budgetten toegekend. De NDB is erg blij met alle nieuwe activiteiten en is van mening dat men, in goede onderlinge samenwerking en gedeelde verantwoordelijkheid met de lidorganisaties, een goede stap voorwaarts doet in de promotie van onze dartssport!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands