PDC

PDC WK ook de komende drie jaar in Ally Pally

Het Ladbrokes World Darts Championship zal ook de komende 3 jaar gehouden worden in het  Alexandra Palace te Londen. Dit is vandaag in een contract met de PDC en de uitbater van het complex vastgelegd. Sinds de verplaatsing van het WK in 2008  van de Circus Tavern naar Noord Londen  is het Alexandra al het onderkomen van het WK met de West Hall als arena van het evenement met een prijzen pot van 1 miljoen Engelse Ponden. De “Great Hall” van het Alexandra Palace wordt gedurende het evenement omgetoverd tot Fan Village met een speciale Ladbrokes winkel en horeca faciliteiten.

De laatste wereldkampioen tijdens de vijfde editie van het evenement in Ally Pally is Adrian Lewis . Hij haalde deze titel in januari van dit jaar bij het kampioenschap waar in de 15 dagen dat het toernooi duurde meer dan 40.000 toeschouwers aanwezig zijn geweest.

De data voor Ladrokes World Darts Championship zijn 14 december 2102 tot en met 1 januari 2013, en voor informatie over kaarten kunt u terecht op de website van de PDC, www.pdc.tv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands