PDC

PDC maakt eerste namen Grand Slam of Darts bekend

Voor de Grand Slam of Darts, een 400.000 pond toernooi dat van 12 tot 20 november zal worden gehouden in Wolverhampton zijn de eerste namen door de PDC bekend gemaakt. John Part, Ted Hankey, Co Stompe en Barrie Bates zijn al uitgenodigd om naar Wolverhampton te komen.

Winnaars van grote toernooien over de afgelopen twee jaar worden hiervoor uitgenodigd vandaar dat Ted Hankey en John Part Co Stompé en Barrie Bates in de lijst van genodigde spelers terug te vinden zijn maar ook winnaar van de laatste editie, Scott Waites en natuurlijk Phil Taylor komen we tegen in het deelnemersveld.

Lakeside runner up Dean Winstanley en halve finalist Jan Dekker kunnen hun debuut maken als zij de uitnodiging accepteren en met de nog komende toernooien zoals de World Grand Prix in oktober in Dublin, en de Championship League Darts zijn we benieuwd wie de aanvullende speler s zullen zijn.

Ook is er een wildcard te verdienen voor welke darter dan ook. Dit gebeuren windt plaats op vrijdag 4 november in de K2 Centrum in Crawley. Hierover volgt latere mee r informatie.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands