WDF/BDO

Origineelst verklede bezoeker tijdens Zuiderduin Masters maakt kans op een Triple 20-arrangement voor twee personen

kostuumwedstrijd_01Ook dit jaar stelt de organisatie van de Zuiderduin Masters een Triple 20 arrangement voor twee personen beschikbaar voor de meest origineel verklede bezoeker van de Zuiderduin Masters. Wil je al zeker zijn van kaarten en een hotelkamer voor Zuiderduin Masters 2014 dan ligt hier jouw kans. Kom zo leuk mogelijk verkleed naar de Zuiderduin Masters 2013 die van vrijdag 6 tot en met zondag 8 december wordt gehouden in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee en ding mee naar die fantastische prijs.
Gedurende de 3 dagen van het toernooi maakt een fotograaf foto’s van bezoekers die zich opvallend verkleed hebben om hun favoriete darter(s) aan te moedigen. Uit deze collectie foto’s zal na het evenement een winnaar worden gekozen.
De foto van de winnaar zal de gehele week na het toernooi op www.zuiderduinmasters.nl worden gepubliceerd. Deze persoon kan vervolgens contact opnemen met het hotel om af te spreken om de prijs in ontvangst te nemen.
Het Triple 20-arrangement voor twee personen houdt in:
– 3 x overnachting in een 2-persoonskamer
– 3 x ontbijtbuffet
– tijdens het verblijf vrij gebruik van zwembad en sauna
– een passe partout voor het gehele toernooi plus voorrang bij het betreden van de zaal t.o.v. toeschouwers die niet in het hotel verblijven.
Doe ook mee! Er ligt vast nog wel ergens in de kast een bonte pruik of andere attributen die je gedragen hebt op Koninginnedag of bij een andere feestelijke gelegenheid en maak kans op dit arrangement voor twee personen.
Er zijn voor alle sessies nog enkele kaarten beschikbaar dus bestel snel via www.zuiderduinmasters.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands