WDF/BDO

Mitsubishi Outlander als bonus voor de eerste negendarter tijdens Zuiderduin Masters

mitsubishi_9Ook dit jaar een gigantische bonus voor de eerste negendarter die tijdens de komende editie van de Zuiderduin Masters wordt gegooid. De organisatie van de Zuiderduin Masters heeft namelijk Renses Automobielbedrijven bereid gevonden een Mitsubishi Outlander Intense ter waarde van bijna € 32.000,00 beschikbaar te stellen voor deze ultieme prestatie. Renses Automobielbedrijven uit Alkmaar is naast dealer van Mitsubishi ook dealer van Chevrolet en Subaru en al jaren een begrip in de kop van Noord-Holland. Het bedrijf dat al ruim 70 jaar bestaat biedt naast de genoemde merken een hoog serviceniveau, veel vakkennis en zorgt altijd voor een persoonlijke benadering. 
André Renses van Renses Automobielbedrijven is verheugd sponsor te zijn van het Zuiderduin Masters topdartstoernooi . Door de jaren heen heeft het jaarlijks terugkerende evenement ook bij hem naam gemaakt en mede door de live televisieregistratie bij RTV Noord-Holland is de Zuiderduin Masters het perfecte podium voor extra promotie. “Wij zijn momenteel volop bezig met het afleveren van Outlanders. Het neerzetten van een Outlander in de zaal met de daarbij behorende live uitzending van het toernooi op RTV Noord-Holland is dan ook een zeer welkome aanvulling op onze promotiecampagne. En nu maar hopen dat de negendarter ook daadwerkelijk wordt gegooid, dat zou fantastisch zijn”, zegt de heer Renses.
De Mitsubishi Outlander Intense is een unieke auto, biedt meer rijplezier dan ooit tevoren en is het beste van drie werelden. De krachtige uitstraling van deze auto geeft precies aan waar deze nieuwe Outlander voor staat; ultiem rijplezier in een onderscheidende en betaalbare auto.
De auto is uiteraard tijdens de Zuiderduin Masters in de zaal te bewonderen. Voor meer informatie over de Mitsubishi Outlander en de andere types en merken in het assortiment van Renses Automobielbedrijven kunt u terecht op de website www.renses-online.nl Alle informatie over het dartstoernooi vindt u op www.zuiderduinmasters.nl

error: © Prodarts Europe - the Netherlands