OVERIG NIEUWS

Oranjebar sponsor van Anneke Kuijten

akuijtenDit seizoen heeft Anneke Kuijten zich wederom aardig in de kijker gespeeld door goede prestaties. Zij eindigde als tweede op de nationale ranking van de NDB Ranking waarmee ze een plek in de nationale selectie in de wacht sleepte. In september reist ze dan met de Nederlandse selectie af naar Roemenië voor deelname aan de WDF Europe Cup. Ook wist zij zich te kwalificeren voor deelname aan de Champions League of Darts om zo een startbewijs te bemachtigen voor de Zuiderduin Masters en gaat ze naar Winmau World Masters in Engeland. Tevens  is zij nog volop in de race voor kwalificatie voor het World Professional Championship met een 14de plek op de invitatielijst voor dit toernooi

Aanleiding genoeg voor uitbater van de Oranjebar,  Peter van den Broek,  om Anneke komend seizoen zijn steunen toe te zeggen. Dankzij de (financiële) steun is Anneke in staat haar dart carrière te continueren en mede door de steun van de Oranjebar krijgt ook het damesdarts de erkenning die het verdiend.

De Oranjebar uit Mariahout staat al  decennia bekend als een promotor van de dartsport en diverse spelers die voor de Oranjebar draaien mee in de top of maakten deel uit van de Nederlandse selectie.  Ook speelt de Oranjebar al jaren een dominante rol in de PDB competitie en is het record kampioen van de SLN. Daarnaast organiseert de Oranjebar regelmatig darttoernooien waarbij de organisatie en het prijzengeld uitstekend verzorgd is. Dankzij de steun die de Oranjebar aan de dartsport geeft, met name aan een aantal spelers, heeft deze dartlocatie altijd een grote bijdrage geleverd aan de (internationale)prestaties van de Nederlandse en Belgische dartspelers en bijgedragen aan de populariteit van de dartsport in het algemeen.

Een blij verraste Anneke Kuijten; “Ik kan mij nu, dankzij de inspanning van de Oranjebar, verder ontwikkelen tot semiprofessionele dartspeelster. Dankzij deze steun is de basis voor het volgende seizoen gelegd”.  Komend seizoen zal zij samen met Michel van der Horst de Oranjebar in de reguliere competities en internationaal vertegenwoordigen.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands