OVERIG NIEUWS

Ontketende Theo Bekkers wint derde kwalififcatieavond Super Ranking

Met 9 keer een maximum score en een finish van 161 is de derde kwalificatie avond van Super Ranking IV wederom gewonnen door Theo Bekkers. Theo, die in grootse vorm steekt, gaf  met weergaloos spel o.a. Braulio Roncero en
Dennis Klamer het nakijken.De derde kwalificatie avond van de Oranjebar Super Ranking kon weer rekenen op een flink aantal deelnemers waardoor er in een flink tempo moest worden doorgewerkt om alle wedstrijden op tijd klaar te krijgen.

Natuurlijk weer een aantal mooie namen zoals de eerder genoemde Braulio Roncero, Dennis Klamer, Theo Bekkers die samen met Hermie van Orsouw en Eric Barten als favorieten voor de eindzege van start gingen. Ook een aantal outsiders zoals Rob van Lieshout, Anneke Kuijten en Paul Tesser deden weer van zich spreken en een flink aantal mindere goden zoals Erik van Engeland, Ted Ebbers en Wesley van Hout waren van de partij.

De halve finales van de winnaarsronde mochten er dan ook wezen; eerst werd door Hermie van Orsouw de strijd aangegaan tegen Dennis Klamer. Hierin bleek Hermie nog steeds op zoek te zijn naar zijn vorm en liet Dennis zien dat hij nog steeds in goeden doen is en dus als winnaar naar de finale ging. De tweede halve finale ging tussen toekomstig Oranjebar speler Theo Bekkers en de nog immer enthousiaste Braulio Roncero. Vanavond stond er echter geen maat op Theo en besliste hij de wedstrijd tegen Braulio in zijn voordeel.

In de finale was het weer Theo Bekkers wat de klok sloeg ondanks de tegenstribbelende Dennis Klamer die echter niet in staat was om Theo van de dagzege af te houden.
In de finale van de verliezersronde was het Anneke Kuijten die haar frustraties afreageerde via superieur spel ten koste van Rob van den Zanden en hiermee liet zien het Oranjebar niveau wel degelijk aan te kunnen.

Uitslag van dag 3;

1. Theo Bekkers 2. Dennis Klamer 3. Braulio Roncero en 4. Hermie van Orsouw.

De volgende Oranjebar Super Ranking wordt gespeeld op dinsdag 17 juli 2012. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands