WDF/BDO

Niet alle toppers naar Leeuwarden

Aanstaande zondag staat het laatste NDB ranking toernooi, het Open Fries, op de agenda. Een voor laatste kans om de positie op de Nederlandse ranking te verbeteren. De laatste kans heb je bij het Gesloten Nederlands kampioenschap dat 18 december wordt gespeeld. En als we niet ingesneeuwd zijn dan ook gewoon in Nijkerk zal worden gehouden.

Maar er zijn meer toernooien dit weekeinde. Zo wordt in Riga Letland het Letland Open gespeeld, en als we daar over de deelnemerslijst heen lezen staan daar een aantal Nederlandse deelnemers op waaronder Willy van de Wiel en Joey ten Berge. Niet vreemd als je weet dat sinds dit jaar het Letland Open ook opgenomen is in de BDO ranking.

De singels zijn op zaterdag, maar of de heren dan ’s nachts terug reizen om de zondag in Leeuwarden aanwezig te zijn heeft zo zijn vraagtekens.

En dan is er nog het Grand Slam of Darts waaran Jan Dekker mee doet. En die speelt op zondag en zal zeker niet in Leeuwarden aanwezig zijn. Er liggen dus kansen die dag om de dag overwinning in de wacht te slepen en daarmee extra punten aan je conto toe te voegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands