WDF/BDO

Nederlandse Darts Bond lanceert online magazine

Na jaren van verspreiden van informatie via de clubbladen van de lidorganisaties, de mislukte poging om via een bestaand dartsmagazine de leden op de hoogte te houden is de Nederlandse Darts Bond nu trots hun eerste online magazine te lanceren. Sinds gisteren staat het eerste exemplaar online zoals we in het persbericht van het NDB kantoor kunnen lezen.

Het nieuwe NDB Online Magazine

De NDB presenteert u vol trots haar nieuwe NDB Online Magazine! In dit nieuwe NDB Magazine vindt u verschillende interessante onderwerpen zoals o.a.: een interview met Wesley Harms, verslag van de SuperLeague, aankondiging LaCo play-offs, terugblik op de Mariflex Darts Open en nog veel meer!!

Klik hier om direct naar het NDB Online Magazine te gaan!

Dit online magazine is een uitgave van de Nederlandse Darts Bond en is bedoeld voor iedereen die op de hoogte wil worden gehouden over het nieuws, beleid en de activiteiten van de NDB. Het online magazine mag ongewijzigd en met bronvermelding doorgestuurd en gekopieerd worden.

Met de komst van het magazine hopen we alle leden en geïnteresseerden nog meer te informeren en te betrekken bij de actuele gang van zaken binnen de Nederlandse dartssport. Heeft u interessante informatie stuur deze dan naar: info@ndbdarts.nl Als u dit online magazine voortaan automatisch wilt ontvangen kunt u hier klikken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands