NDB

NDB maakt loting Finder Darts Masters Qualifier toernooi bekend

Volgende week zondag, 25 september wordt er een eenmalig kwalificatietoernooi gehouden voor een deelnamebewijs aan het Finder Darts Masters toernooi. De Nederlandse Darts Bond organiseert dit evenement aansluitend aan de EK Darts waar Nederland dit jaar het gastland van is. Een mooie kans voor de EK deelnemers via dit toernooi een plaats te bemachtigen op het enige wereldtop darts toernooi dat Nederland heeft. Maar ook niet EK deelnemers konden zich via een open inschrijving opgeven voor deelname aan het toernooi wat ook veelvuldig is gedaan.

Alleen voor het herentoernooi is een startbewijs beschikbaar, het damestoernooi dat die dag ook wordt gespeeld heeft een totale prijzenpot van € 1.200,=  waarvan € 500,= voor de winnares van het damestoernooi met daarbij een Finder Darts Masters VIP pakket voor 2 personen.

Het herentoernooi heeft ook nog prijzengeld voor de nummers 2 tot en met gedeeld vijfde deze pot telt totaal € 700,=

De inschrijving is inmiddels gesloten en de loting voor het toernooi dat zondag 25 september om 11:00 begint is verricht voor een overzicht klik op een van de onderstaande links naar de desbetreffende toernooien;

Dit toernooi is zondag vrij toegankelijk voor bezoekers. U vindt Hotel Zuiderduin aan de Zeeweg 52 in Egmond aan Zee

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands