PRODARTS EUROPE

Namen spelers en datum eindtoernooi Road to the Winmau ’t Haspeltje bekend.

Op zondag 25 november jongstleden is het twaalfde en laatste ranking toernooi van de ’t Haspeltje Road to the Winmau ranking gespeeld. Een redelijke opkomst omdat er een aantal spelers zeker wilde zijn van de behaalde plaats op de ranking of daar waar mogelijk de positie nog wat te verbeteren. Na de poule fase kwamen de 8 beste spelers in een kwartfinale afvalrace terecht waarvan er uiteindelijk 1 overbleef als de dag winnaar. In de eerste kwartfinale won Ramon Prikkel met 4-2 van Martijn Diedrich en ook Jurjen Sikkerlé ging met dezelfde cijfers onderuit tegen latere finalist Jess van de Kamp. Bijna zou je  geloven aan afgesproken werk omdat ook de andere twee wedstrijden uit de kwartfinale en de twee halve finales dezelfde uitslag hadden als de eerste twee in de kwartfinale. Alle wedstrijden hadden een 4-2 uitslag.

Ingo Kaminsky verloor met 4-2 van Fons Hardeman en Fred van Uem verloor van de uiteindelijke winnaar van de laatste ranking, Dennis Sanders.  Jess kwam via Ramon Prikkel de finale binnen en Dennis klopte Fons. De finale werd op het scherpst van de snede gespeeld en was er een beslissende leg nodig nadat Jess van de Kamp weer op 4-4 gelijk was gekomen. Maar in de laatste leg had Dennis het gas erop en haalde zijn vijfde seizoen overwinning binnen. Alle wedstrijden zijn gespeeld en is de eindstand bekend.

De hieronder genoemde spelers worden zondag 16 december aanstaande verwacht in ’t Haspeltje te Zevenaar om het slottoernooi te spelen. Aanmelden kan tot en met 13:15 en de zaal is om 12:30 open. Het toernooi start zoals gebruikelijk op 13:30.

De genodigde spelers:

Genodigde spelers
Pos  Player
1 Dennis Sanders
2 Stephan Gerritsen
3 Jess van de Kamp
4 Ingo Kaminsky
5 Fons Hardeman
6 Ramon Prikkel
7 Ronald Brandsen
8 Benjamin Geesing
9 Jeremy Derksen
10 Jeffrey Harteman
11 Mark Nieuwboer
12 Fred van Uem
13 Henk Westerdaal
14 Martijn Diedrich
15 Arjan van Oord
16 Jurjen Sikkerlé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands