WDF/BDO

Namen eerste drie spelers voor Zuiderduin Masters 2012 bekend

De eerste drie spelers die  in december zullen deelnemen aan het wereldtop dartstoernooi, de Zuiderduin Masters, zijn het afgelopen weekeinde in Vlaardingen bekend  geworden. Het afgelopen weekeinde werd in het sportcentrum Vlaardingen de zesde editie gespeeld van het International MariFlex Darts Open Tournament. Dit toernooi  is opgenomen in de rankings van de British Darts Organization (BDO) World Darts Federation (WDF) en die van de Zuiderduin Masters . Daarnaast heeft het toernooi als extra bonus dat de winnaars van het heren, dames en jongens singletoernooi zich plaatsen voor de Zuiderduin Masters 2012.

De drie spelers die het door velen begeerde startbewijs overhandigd kregen waren de Engelsman Martin Adams, de Engelse Deta Hedman en Quin Wester uit Nederland.

Martin Adams klopte in de finale van het MariFlex Open landgenoot Stephen Bunting in een zeer aantrekkelijke en spannende finale. Deta Hedman, momenteel de beste dame uit het internationale circuit en titelhoudster van het Zuiderduin Masters 2011 damestoernooi, klopte met veel overmacht de Russische Irina Armstrong.

Quin Wester uit Apeldoorn was in de finale Jeffrey de Zwaan de baas. Jeffrey speelde al tweemaal op het Zuiderduin Masters jeugd podium en zal er dit jaar zeker voor gaan zich opnieuw te plaatsen. Voor Quin zal het zijn debuut worden op het grote podium. Quin schitterde al vele malen op diverse grote toernooien en mag nu in december zijn talent showen op het eerste internationale  Zuiderduin Masters Youth 2012.

De verkoop van kaarten en hotelarrangementen voor het toernooi, dat plaatsvindt in het weekeinde van  7 tot en met 9 december, is inmiddels gestart. Alle informatie hierover is te vinden in de rubrieken Kaartverkoop en  Arrangementen op de site http://www.zuiderduinmasters.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands