PDC

Michael van Gerwen kan vanavond al afstand nemen; update Wright snoept puntje af van Taylor

betway-01De PDC Betway Premier League vloot steekt vandaag de Ierse Zee over voor een vierde editie van dit evenement in de Odyssey Arena te Belfast Noord Ierland. Aanvoerder van het klassement na 3 weken is Michael van Gerwen die als enige speler het maximale rendement uit zijn wedstrijden wist te halen en 1 punt voor staat op nummer 2, Dave Chisnall. Michael speelt vanavond de derde partij van de avond tegen Adrian Lewis, een altijd onvoorspelbare tegenstander. De ene week gooit Lewis de sterren van de hemel de week erna loopt het voor geen meter. Hoe zal het vanavond zijn? Kan Michael opnieuw de volle winst pakken en zijn koppositie behouden of misschien wel verbeteren als Kim Huybrechts in de openingspartij van de avond nummer 2 op de lijst Dave Chisnall kan aftroeven.

Kim zal er alles voor geven om zijn eerste partij winnend af te sluiten. Tot nu toe speelde hij 1 gelijk en verloor er twee. Raymond van Barneveld, in het zelfde schuitje als Kim, treft vanavond in de vierde match van de avond Stephen Bunting die evenals Kim en Raymond nog geen volle winst heeft geboekt en op de 1 na laatste plaats staat.

Nummer 3 op de lijst, Phil Taylor speelt de laatste wedstrijd van de avond tegen Peter Wright met Raymond, Kim en Stephen de vierde speler met 1 gelijke gespeelde partij en twee verloren maar door het slechtste leg gemiddelde lantaarndrager van deze competitie.

James Wade met Anderson op een gedeelde vierde plaats speelt tegen de Schot na Huybrechts tegen Chisnall. Zit de partij tegen Chisnall nog in het koppie van the Machine of gaat hij fris en vol geconcentreerd de strijd aan tegen Anderson?

De wedstrijden voor vanavond:

Week 4   Belfast    
Pos  Player   Player  score
1 Kim Huybrechts Dave Chisnall  4  7
2 Gary Anderson James Wade  7  4
3 Michael van Gerwen Adrian Lewis  6  6
4 Stephen Bunting Raymond van Barneveld  4  7
5 Phil Taylor Peter Wright  6  6
error: © Prodarts Europe - the Netherlands