OVERIG NIEUWS

Met team Dartstars Europa in

Achter de schermen is er de laatste weken hard gewerkt om een nieuw internationaal dartsteam te formeren. Niet zomaar een team maar een team dat spelers en speelsters de kans geeft om internationale WDF/BDO toernooien te bezoeken. De basis van dit nieuwe initiatief is krachten te bundelen, met veel mensen tegelijk reizen en collectief dingen boeken.

Met ditzelfde concept maar dan op kleinere schaal wisten Fabian Roosenbrand en Ron Meulenkamp zich te plaatsen voor Lakeside World Pro 2012.

Michiel Albers van Dartstars.nl en Freek Neppelenbroek van Autofreek.nl werkte hun ideën uit dat resulteerde uiteindelijk in de naam Team Dartstars met als doel het faciliteren van een grote groep darters naar internationale WDF/BDO toernooien waarbij ze punten kunnen verzamelen voor de WDF – BDO – Zuiderduin Masters ranking.

Naast het faciliteren van spelers en speelsters naar de internationale toernooien zal er ook media ondersteuning geboden worden in de vorm van persberichten naar regionale media etc etc.

Ook zullen de spelers en speelsters die zich weten te plaatsen voor Lakeside World Pro, Winmau World Masters en Zuiderduin Masters geholpen worden in de vorm van sponsor ondersteuning, vervoer en dergelijke.

In de komende dagen zullen wij aan jullie de spelers en speelsters gaan voorstellen die wij hebben opgenomen in het team.

Alan Norris & Rilana Erades
We beginnen vandaag met de eerste twee. Beide stonden al diverse keren op Lakeside en waren razend enthousiast toen ze onze uitnoding kregen voor Team Dartstars we hebben het over Alan Norris en Rilana Erades. Alan wist zich dit jaar via de kwalificatie te plaatsen voor Lakeside 2012, hij won afgelopen weekend nog het Open Frankrijk en komt in december ook in actie bij de Zuiderduin Masters. Rilana Erades heeft het een tijdje rustig aan gedaan maar begint weer helemaal terug te komen speelde in 2008 en 2009 op de Lakeside waarbij ze in 2009 de halve finale wist te bereiken, was jarenlang lid van het Nederlands team waarmee ze diverse keren de springcup wist te winnen.

Alan Norris zal mede door zijn internationale ervaring ook als “captain” van Team Dartstars fungeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands