WDF/BDO

MariFlex Open op weg naar nieuw record

Volgend weekeinde gaat de zesde editie van het MariFlex Open van start. In het jaar dat dit evenement voor het eerst een internationale status kreeg en opgenomen werd in de rankings van de BDO – WDF en Zuiderduin Masters mocht de organisatie ruim 700 deelnemers begroeten. Het jaar erna, liep dit terug naar boven de 600, maar nu, mede door de grote successen van de Nederlandse spelers op het internationale vlak merkt men bij het MariFlex Open dat darts weer ‘hot’ is. De inschrijvingen zijn weer stijgende en zo vak voor de oospronkelijke deadline is het aantal van het eerste jaar al weer bijna bereikt. Rede voor de organisatoren om dit persbericht te versturen. Vlaardingen, 7 maart 2012
Inschrijving 6de MariFlex Open paar dagen verlengd en data 2013 bekend


Nog een goede 8 dagen en dan gaat de zesde editie van het  International MariFlex Darts Open Tournament van start. De aftrap is al jaren niet figuurlijk, maar letterlijk bij het MariFlex Open omdat traditie getrouw op de vrijdag voor het toernooi er een voetbalwedstrijd wordt gespeeld.
Een treffen tussen darters en belangstellenden in een Holland vs England wedstrijd met na afloop een dartsdemonstratie van de 6 spelers uit het MariFlex Darts Team en aansluitend kunnen 250 belangstellenden een kaartje krijgen voor een voetbalwedstrijd van Sparta in het stadion van Sparta. MariFlex is namelijk shirt sponsor van Sparta en heeft speciaal voor deze gelegenheid 250 kaarten beschikbaar om op vrijdagavond naar een mooie voetbal wedstrijd te kijken.
Op zaterdag 17 en zondag 18 maart staan de diverse toernooien van dit WDF-BDO en Zuiderduin Masters geranked toernooi gepland in Sportcentrum Vlaardingen aan de Zwanensingel 9.

Het aantal inschrijvingen staat momenteel op bijna 700 en is hard op weg het record van de eerste keer te evenaren of zelfs voorbij te schieten. Een mijlpaal voor de organisatie en om dit te bereiken is er besloten de inschrijving nog enkele dagen te verlengen.
Zaterdag 10 maart om middernacht sluit definitief de inschrijving, dus nog een paar dagen de kans om je aan te melden voor na de Dutch Open het grootste internationale toernooi dat Nederland telt. Ben je al ingeschreven noteer dan vast de nieuwe dat voor het 7de MariFlex Open in je agenda. In 2013 zal het MariFlex Open worden gehouden van 15 tot en met 17 maart.
Inschrijven kan alleen d.m.v. voorinschrijving via de website van het MariFlex Open. Daar vind je ook alle verdere informatie over het toernooi. Voor inschrijven en informatie surf je naar http://www.mariflexopen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands