PDC

Mannen krijgen Lisa Ashton pas in kwartfinale van de PDC Unicorn Challenge Tour 15 eruit.

Lisa Ashton heeft vandaag laten zien dat vrouwen wel degelijk zich kunnen meten met mannen. De 3 voudig Lakeside kampioene bij de dames (BDO) sneuvelde vandaag pas in de kwartfinale op het PDC Unicorn Challenge Tour 15.

Ashton liet een zeer goede indruk achter door zich zeer knap staande te houden in het mannen circuit dat PDC heet. Lisa Ashton wist in de voorronde  Chris Skeates met 5-1 te verslaan.  In de 1e ronde versloeg zei Matt Padgett 5-2, in de 2e ronde veegde zij de vloer aan met Max Baulcomb 5-1.  het volgende slachtoffer werd Jim Walker wederom gunde ze haar tegenstander maar 1 leg 5-1.

Bij de laatste 16 was het Arjan Konterman  die het veld moest ruimen 5-2. Maar in de kwartfinale werd de opmars van Lisa Ashton gestopt door Radoslaw Szaganski 3-5 in het voordeel dus van Szaganski.

Lisa Ashton kon het kunstje vervolgens later op de dag bij de Challenge Tour 16 helaas niet herhalen want in de eerste ronde ging zei onderuit tegen Michael Barnard 2-5.

Mark Dudbridge wist vervolgens de Challenge Tour 15 op zijn naam te schrijven door Kevin Edwards met 5-4 te verslaan.  Matthew Edgar wist Challenge Tour 16 op zijn naam te schrijven hij won in de finale van Barrie Bates  5-2.

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands