WDF/BDO

Madars Razma eerste Let op Zuiderduin Masters

Madars_Razma_01Madars Razma uit Letland  heeft dubbel geschiedenis geschreven voor de Letse dartssport. De  26-jarige darter ,die op 11-jarige leeftijd begon met darts, heeft zich namelijk niet alleen als eerste speler uit Letland geplaatst voor de Lakeside World Pro, hij wordt  ook de eerste Letse speler die gaat spelen op het Zuiderduin Masters podium. De organisatie van de Zuiderduin Masters heeft hem namelijk de laatste, voor de organisatie,  beschikbare een wildcard gegeven voor deelname aan het evenement dat 5 december aanstaande begint.

Een kroon op het harde werken van deze talentvolle darter die heel Europa doorreist voor deelname aan de  internationale toernooien om zo een goede positie op de wereld ranking te bemachtigen.  En niet zonder succes want Madars won ondermeer het Litouwen Open en was runner up van het Letland Open, Riga Open en Estland Open.

Hij eindigde dit jaar op de 17de plaats van de BDO wereld ranking en op de Zuiderduin Masters ranking  staat hij op een 18de plaats en viel net buiten de groep direct geplaatste spelers voor Zuiderduin Masters 2014.

Zijn inspanningen worden nu beloond met een wildcard en debuteert hij dit jaar op het  wereldpodium van de Zuiderduin  Masters.

Voor meer informatie over de deelnemers en het bestellen van kaarten of boeken van een hotelarrangement, kunt u terecht op de website van het evenement, www.zuiderduinmasters.nl

Foto (c) Chis Sargeant – Tiptoppics

error: © Prodarts Europe - the Netherlands