PDC

Loting voor TABtouch Darts Masters bekend

tabtouch_01Aanstaande vrijdag 14 augustus begint in het HBF Stadium Perth Australië het TABtouch Perth Darts Masters toernooi. De tweede editie van dit evenement dat vorig jaar zomer nog door Phil Taylor werd gewonnen. In totaal nemen er 16 speler deel aan dit toernooi en 8 spelers aangewezen door de PDC  worden geplaatst en 8 spelers komen uit een aantal toernooien die down under zijn gespeeld hiervoor. Onder de 8 geplaatste spelers de Nederlanders Raymond van Barneveld en runner up van vorig jaar Michael van Gerwen en bij de niet geplaatste spelers vinden we Simon Whitlock en Paul Nicholson. Alle 8 spelers komen vrijdag in de eerste ronde in actie in een partij best of 11 legs en  zaterdag worden de kwartfinales gespeeld over best of 15 legs.

Zondag 16 augustus staan de halve finale en de finale op het programma over respectievelijk best of 19 en best of 21 legs.

De loting is inmiddels verricht en als we op het sheet kijken dan zitten er een paar zware partijen in het tweede gedeelte van het sheet. Hieronder de loting

Eerste ronde   TABtouch PDM    
Pos  Player   Player    score
1 Phil Taylor (1) Craig Caldwell
2 Stephen Bunting (8) Kyle Anderson
3 Adrian Lewis (5) Loz Ryder
4 Gary Anderson (4) Kim Lewis
5 Michael van Gerwen (2) David Platt
6 Raymond v Barneveld (7) Simon Whitlock
7 James Wade (6) Adam Rowe
8 Peter Wright (3) Paul Nicholson

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands